• gastrome_case8.jpg
  • gastrome_case6.jpg
  • gastrome_case7.jpg
  • gastrome_case4.jpg
  • gastrome_case3.jpg
  • gastrome_case2.jpg
  • gastrome_case.jpg
  • gastrome_case5.jpg

Billedværk og kogebog med opskrifter på mad der serveres på Gastromé. William Jørgensen (f. 1976) og Søren Jakobsen (f. 1978) skildrer restaurantens historie og filosofien bag den jordnære gastronomi, de står for, og håber at inspirere dig til at eksperimentere i dit eget køkken. Bogen er på 270 sider og indeholder både lette og avancerede opskrifter, og opskrifter hvorfra du kan plukke dine egne favorit delopskrifter. Den perfekte gaveidé til familien, venner, personale og kunder eller måske dig selv.


Gastromand har anmeldt bogen og giver den 5 ud af 6 Gastromænd med følgende kommentarer:
”2015 var året hvor aarhusianske Gastromé overraskede alt og alle ved at snuppe en af de eftertragtede Michelin-stjerner. Det fejrer de da lige ved at udgive en smuk kogebog i coffeetable size. Giv den til den ambitiøse amatørkok!”


Forfattere: William Jørgensen, Søren Jakobsens og Trine Ipsen
Grafisk tilrettelæggelse og art direction: Cameleon Reklamebureau A/S
Billeder: Lykke Rump (foodio)
Udgivelsesdato: 12.12.2015









Efterlad en kommentar.